Schrijfcursussen 2021

Schrijfweek Frankrijk: ‘Je leven schrijft zichzelf’, 11-15 oktober,
La Genête
Zwerven over je eigen pad:
zomerdag wandelen en schrijven, Mensingeweer
‘Het geheim van mijn drieluik’, 29 juni, Groningen
Jaarcursus ‘Herinnering is werk in uitvoering’, start september

In dierbare herinnering, Winsum, start oktober
Op zoek naar mijn verzonken
landschap’
. Winsum, start november

Schrijfcursussen en gesprekken in coronatijd

Schrijfcursussen
In mijn schrijfcursussen tref ik maatregelen om te voorkomen dat verspreiding van Covid-19 plaatsvindt. Zo heb ik bijvoorbeeld de groepsgrootte verkleind.

Zolang het mogelijk is om de cursisten de benodigde veiligheid te bieden, kunnen mijn groepen doorgaan. Mocht het er tijdens een lopende cursus anders uitzien of nieuwe overheidsmaatregelen uitgevaardigd worden, dan wordt de cursus tijdelijk onderbroken.

Biografische gesprekken
De ruimte waarin de biografische gesprekken met één persoon plaatsvinden, is ruim genoeg om 1,5 meter afstand te houden en kan goed geventileerd worden. Wat mij betreft is het mogelijk om op een veilige wijze gesprekken te voeren.
Hiervoor zie ik de volgende mogelijkheden:
– gesprekken zonder mondkapje;
– gesprekken waarbij we beiden een mondkapje dragen;
– gesprekken nog even uitstellen;
– in speciale gevallen is het mogelijk om gesprekken te voeren via videobellen.

Vragen?
Als je hierover vragen hebt, mail of bel me dan gerust:
roromeny@gmail.com
06 – 27 23 23 57