Schrijfcursus ‘Leven alsof je zeeën van tijd hebt’

Kom bij de tijd, kom bij je eígen tijd tijdens de schrijfcursus ‘Leven alsof je zeeën van tijd hebt’. De een heeft altijd te weinig tijd. Voor een ander voelt de tijd als stroop. Word je opgezogen door internet en social media? Of weet jij juist niet hoe jij je tijd wilt besteden? Of denk je: ‘Eígenlijk wil ik meedoen met deze leuke schrijfdag, maar ik heb geen tijd.’ Wil je weer eens zonder besef van tijd bezig zijn?

Ontdek tijdens deze schrijfworkshop hoe jij met tijd omgaat en de tijd met jou. De workshop wordt gehouden op donderdag 25 juli 2019. De Maya’s vierden deze dag elk jaar als de ‘Dag buiten de tijd’. In hun tijdrekening is het een extra dag, een dag die ‘over’ is. Het is een dag die we cadeau krijgen, een dag om geen afspraken te hebben, een dag om alleen maar in het Hier en Nu te zijn. Een dag om te vieren dat tijd(besteding) een kunst is.

Je hoeft geen schrijftalent te hebben en het gaat er niet om ‘mooi’ te schrijven. Geef je over aan je pen en je verhalen schrijven zichzelf. Lees meer over autobiografisch schrijven.

Misschien ontdek je zo hoe jouw eigen ritme eruitziet, of je leeft volgens kloktijd of innerlijke tijd en wat dat betekent. Deelnemers aan eerdere cursussen vertelden dat ze nieuwe dingen over zichzelf te weten kwamen. De workshop was zowel een ontdekkingstocht als een thuiskomen in het eigen leven.

Praktisch:
Datum: 25 juli 2019
Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Informatie en aanmelding:
Robertine Romeny
roromeny@gmail.com
06 – 27 23 23 57