Schrijfcursus ‘Leven alsof je zeeën van tijd hebt’

Kom bij de tijd, kom bij je eígen tijd tijdens de schrijfcursus ‘Leven alsof je zeeën van tijd hebt’. De een heeft altijd te weinig tijd. Voor een ander voelt de tijd als stroop. Word je opgezogen door internet en social media? Of weet jij juist niet hoe jij je tijd wilt besteden? Of denk je: ‘Eígenlijk wil ik meedoen met deze leuke schrijfdag, maar ik heb geen tijd.’ Wil je weer eens zonder besef van tijd bezig zijn?

Ontdek tijdens deze schrijfworkshop hoe jij met tijd omgaat en de tijd met jou, op zaterdag 3 november in boerderij Karpo bij Zuurdijk. Op deze karakteristieke plek lijkt de tijd enerzijds stil te staan, anderzijds hoor je hem voorttikken.

Je hoeft geen schrijftalent te hebben en het gaat er niet om ‘mooi’ te schrijven. Geef je over aan je pen en je verhalen schrijven zichzelf. Lees meer over auto-biografisch schrijven.

Misschien ontdek je zo hoe jouw eigen ritme eruitziet, of je leeft volgens kloktijd of innerlijke tijd en wat dat betekent. Deelnemers aan eerdere cursussen vertelden dat ze nieuwe dingen over zichzelf te weten kwamen. De workshop was zowel een ontdekkingstocht als een thuiskomen in het eigen leven.

Praktisch
Datum: zaterdag 3 november
Tijd: 10:00 tot circa 16:00 uur
Kosten naar draagkracht tussen 65 en 80 euro, inclusief koffie, thee en lunch
Locatie: Boerderij Karpo, Hoofdweg 8, 9966 VC Zuurdijk
Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 9 personen

Bereikbaarheid:
Auto: zie kaart. Mensen die met openbaar vervoer komen, kunnen van station Winsum worden opgehaald.

Informatie en aanmelding:
Robertine Romeny
roromeny@gmail.com
06 – 27 23 23 57