Speciale gelegenheden

Naast het vaste aanbod bied ik een schrijfcursus of biografische wandeling naar je eigen wensen. Van een korte workshop van een dagdeel tot langere cursussen.

Autobiografisch schrijven leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst op maat, opgezet naar je eigen wensen. Dat kan zijn een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag of een jubileum; een teamuitje; een verjaardag, een bijeenkomst van een groep vrienden/vriendinnen; familiebijeenkomsten zoals een reünie, een herdenking van een overledene, of een trouwpartij.

Je kiest zelf je onderwerp of thema en we bekijken samen hoe we dat kunnen verwerken tot een programma dat past bij jouw gelegenheid, wensen en situatie. Zo’n schrijfcursus biedt de mogelijkheid om in een ‘vrije ruimte’ zonder oordeel  herinneringen met elkaar te delen, de relatie te verdiepen en eventueel een bepaalde gebeurtenis een plaats te geven.

De levensgedichtwandeling is een evenement dat mensen tijdens familiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes en festivals op een ongedwongen manier met elkaar verbindt. Meer hierover onder ‘Levensgedichtwandeling’.

Meer weten?
Bel of mail me gerust als je meer wilt weten:
06 27 23 23 57
roromeny@gmail.com