Levensgedichtwandeling

De levensgedichtwandeling is een evenement dat mensen tijdens familiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes en festivals op een ongedwongen manier met elkaar verbindt.

Heb je zin in een wandeling? En wil je bijzondere herinneringen ophalen? Tijdens de workshop ‘Levensgedicht wandelen’ loop je met z’n tweeën en sta je stil bij verschillende leeftijden en vertel je elkaar herinneringen. Ook is er ruimte voor toekomstfantasieën.

Aan het eind van de workshop blijk je je eigen levenslied of levensgedicht te hebben gecomponeerd. Bovendien heb je een familielid, vriend of collega op een nieuwe manier leren kennen.

Als iemand iets uit zijn geheugen opdiept, krijgt alles kleur en diepte. Op die manier vier je het leven op een kunstzinnige manier.

Bij de start geven wij een introductie en lezen een gedicht ter inspiratie. Ter afsluiting kan iedereen die dat wil zijn of haar gedicht voorlezen. Naar wens lezen wij nog een of twee gedichten voor.

Technische gegevens
De wandeling duurt een à anderhalf uur
Terreinvereisten: ruimte om te wandelen
13 Bomen of andere objecten die tot baken voor de leeftijden kunnen dienen. Als die er niet zijn, kunnen wij die vormgeven
Leeftijd vanaf 20 jaar.

Wat leveren wij?
Uitzetten en kunstzinnig vormgeven van het traject
Markeringen voor de leeftijdsposten
Boekjes om de levensgedichten in op te schrijven, deze mogen de wandelaars houden
Schrijfmateriaal
Begeleiding & inspiratie

Kosten
In overleg

Contact
roromeny@gmail.com, 06 – 27 23 23 57