Gesprekken over je levensloop

Je zit op de bank en denkt: Waarom overkomt mij dit telkens? Waarom beland ik in zo’n onmogelijke situatie of waarom heb ik zoveel geluk? Of concreter: Hoe vind ik een nieuwe uitdaging in mijn werk? Hoe beziel ik mijn omgang met mensen? Hoe maak ik verbindingen zonder mezelf te verliezen? Hoe maak ik tijd voor mezelf? Wat is mijn taak in dit leven? Wat is de rode draad door mijn leven?

Kortom: Je hebt de behoefte om bij je leven stil te staan en je hebt de innerlijke drang om op zoek te gaan naar jouw specifieke levensthema’s en motieven.

Mijn deskundigheid bestaat eruit samen met jou die unieke rode draad van jouw leven zichtbaar te maken. Hierdoor weet je beter wie je bent en hoe je jouw verhouding met de wereld vormgeeft en kan vormgeven. Praktisch en toekomstgericht.

In het eerste gesprek verkennen we met welke vraag je de gesprekken ingaat en verhelderen die zo nodig. We bespreken welke gespreksvorm het meest geschikt is en ik vertel over mijn werkwijze.

Ik bied verschillende mogelijkheden: biografisch zelfportret, levenslooponderzoek, biografisch drieluik en gesprekken over thema’s die bij herhaling terugkeren. Soms is het wenselijk om combinaties te maken.

Meer informatie over biografiek op Wikipedia.