Samenwerkingsverband

Onder de naam ‘De Nieuwe Ruimte’ hebben Riemke Cramer, antroposofisch fysiotherapeut, en Robertine Romeny, biografisch coach en docente autobiografisch schrijven, ieder hun eigen bedrijf.

Nu en dan werken zij samen, zie: Schrijfweek Frankrijk: ‘Je leven schrijft zichzelf’;

‘Zwerven over je eigen pad: wandelen  en schrijven en

‘Levensgedichtwandeling’.

 

Het aandeel van Riemke Cramer aan de schrijfcursussen heeft zijn wortels in haar ervaring met antroposofische fysiotherapie. Via deze methode werkt zij met heel de mens. In haar 40 jaar praktijkervaring ondervond zij steeds sterker hoe ieder mens gecentreerd en in verbinding met zijn/haar omgeving zijn/haar pad kan vinden. In het kader van autobiografisch schrijven inspireert zij de cursisten daarmee creatief en lichtvoetig aan de slag te gaan.